A la carte
Teasers
Pata negra bellota iberico / looktoast - 22
Mini kroketjes "Mechelse koekoek" / truffeldipje (5 st.) - 16
Nobashi garnaal / zoet-zure saus ( 6 st ) - 16
Voorgerechten
Lauwe carpaccio van coquilles / crème van aardpeer / prei / coulis van saffraan - 24
Kortgebakken tonijn / Oosterse bouillon / krokante groentjes / noedels - 24
Gebakken scampi / pittige romige tomaat / naanbrood / tuinkers - 20
Carpaccio van "Blauw- wit " rund / schilfers van ganzenlever / truffel / rucola - 20
Gegrilde mergpijp / lenteslaatje / oude parmesan / toast - 18
Hoofdgerechten
Vis
Gegrilde lottefilet / groene asperges / gekonfijte tomaat / chorizo / blanke boter - 36
Slibtong " Meunière gebakken " / créme van daslook / champignon / tomaat - 38
Gegrilde gamba / gekonfijte aubergine / paprika / kokos / papperdelle / kreeftenjus - 38
Vlees
Tinderlion van " West-Vlaams rood " op de Green Egg / patatas bravas / kalfsjus / rucola - 40
Chipolata uit Toulouse / aligot / Cevenne ui / kalfsjus / krokant spek - 28