A la carte
Teasers
Pata negra bellota iberico / looktoast - €18
Pizza piccola met gegrilde sardines uit Galicië / chorizo-olie / burrata / zoete ui - €16
Kroketje van wild / truffelmayonaise (6 st.) - €18
Voorgerechten
Gebakken zeebaars / chutney van mergpompoen / truffel / runderconsommé - €24
Gebakken coquillles uit "Dieppe" / gekarameliseerd witloof / spekjes / bloemkool - €22
Oester "Fines de claires" nr.3 (6st.)- 20 euro
Buikspek "Duroc d'olives" / couscous van bloemkool / dip van kerrie / purple cress - €23
"Huisgemaakte" pastei van bosduif / zoete ui / brioche / vijg - €18
Hoofdgerechten
Vis
Grietfilet / krokante knolselder / pastinaak / gefruite ui / schuim van zuring - €40
Gebakken zeewolffilet / smeuïge stoemp / savooikool / blanke boter / saffraan - €32
Bouillabaisse van "Noordzeevis" / rouille / toast - €34
Vlees
Gegrilde "Aberdeen" Angus rib-eye / groene peultjes / ratte-aardappel / kalfsjus - €36
Gebakken fazantfilet / crème van knolselder / witloof / krokant van appel / "Fines champagne" - €35
Hertenkalffilet / boschampignon / knolselder / poivrade / aardappelkroket - €38