A la carte
Teasers
Pata negra bellota iberico / looktoast - 22
Nems / krokante groentjes / Oosterse dressing (4st.) - 12
Nobashi garnaal in krokant jasje / chillidip (6 st.) - 16
Voorgerechten
Oester / "Fines de claire" nr.3 (6st.) - 22
Gebakken zeebaars / chutney van mergpompoen / groene boontjes / truffel - 24
Bouchotmosselen Mont-Saint-Michel / curry / kokos / fijne groentjes - 21
Bloedworst "slagerij Criel" / appel / buikspek / zoete aardappel / soya - 24
Gerookte eendenborst / gekarameliseerde peer / burrata / toast - 26
"Huisgemaakte pastei van bosduif / gekonfijte kweepeer / krentenbrood - 22
Hoofdgerechten
Vis
Gegrilde lottefilet / crème van knolselder / oesterzwam / pastinaak / sjalotsaus - 32
Gebakken pladijsfilet / bouchotmosselen / gefruite schorseneer / knolselderblok - 28
Bouillabaisse van Noordzeevis / rouille / toast - 42
Vlees
Gegrilde "Aberdeen" Angus rib-eye / gepofte rode biet / compote van rode ui / kriel - 40
Fazant fines champagne / boschampignon / grondwitloof / bitterbal / aardappelkroket - 38
Ragout van hert / salade van "Belgisch" grondwitloof / geroosterde walnoot / kroketjes - 32