A la carte
Teasers
Pata negra bellota iberico / looktoast - 22
Breekbrood / "To share" / porchetta / Camenbert / rozemarijn - 16
Pintxos met sardines uit Galicië (4 st.) - 12
Voorgerechten
Oester / "Fines de claire" nr.3 (6st.) - 22
"Zeebrugse" handgepelde grijze garnaal / tartaar van polderaardappel / bloemkool / citrus - 24
Sashimi van tonijn / guacomele / gember / wakami / sesam - 26
Dunne sneetjes kalsvlees / crème van tonijn / appelkapper / parmesan - 27
Gerookte hoevekip / crème van artisjok / gepocheerd hoeve-eitje / knolselder - 22
Tagliata van rundsvlees / linguine Nr7° / oude parmesan / rucola / limoen - 24
"Surf en turf" Iberico ham / verse krab / buffelmozarella / basilicumolie - 24
Hoofdgerechten
Vis
Gebakken kabeljauwrug / brandade / jonge spinazie / hoeve-eitje / mousselinnesaus - 38
Grietfilet / artisjok / mini girolles / luchtige kruiden puree / blanke boter - 44
Gegrilde gamba / fideua / zeevruchten / bataat / aiolie - 36
Vlees
Gegrilde "Aberdeen" Angus rib-eye / buikspek / groene boontjes / îles de ré aardappel - 38
Gebakken kwartel / kalfszwezerik / crème van knolselder / groene asperges . Banyuls - 38
St. louis style ribs op de "Green egg" / coleslaw / gebakken kriel / bbq dip - 38