A la carte
Teasers
Pata negra bellota iberico / looktoast - 22
Nems / krokante groentjes / Oosterse dressing (4st.) - 12
Pintxos met sardines uit Galicië (4 st.) - 14
Voorgerechten
Oester / "Fines de claire" nr.3 (6st.) - 22
Civeche van Ijslandse kabeljauw / tuinkerscrème / duinasperges / radijs / citroencoulis - 22
Bouchotmosselen Mont-Saint-Michel / curry / kokos / fijne groentjes - 19
Gerookte Oosterschelde paling / tartaar van rode biet / Granny Smith / toast - 22
Dunne sneetjes kalsvlees / crème van tonijn / appelkapper / parmesan - 27
Traaggegaard buikspek "Duroc D'olives" / steambun / coleslaw - 23
Tagliata van rundsvlees / linguine Nr7° / oude parmesan / rucola / limoen - 24
Hoofdgerechten
Vis
Gegrilde zeeduivel / coulis van tomaat / knolselder / chrunchy spek / bimi - 32
Authenthieke Ghentse woaterzuije / zoetwatervis / jullienne groentjes / kriel / toast forel - 39
Paling in het groen / fijne kruiden / handgesneden frietjes - 42
Vlees
Gegrilde "Aberdeen" Angus rib-eye / buikspek / groene boontjes / îles de ré aardappel - 38
Canette van eend / gebakken artisjok / mini girolles / bulgur / balsamico - 32
St. louis style ribs op de "Green egg" / coleslaw / gebakken kriel / bbq dip - 38